
HVIT PEPPER HEL
550 GRM
Hvit Pepper er den modne, skrelte og tørkede frukten fra pepperplanten Piper Nigrum. Hvit pepper har en fyldig og varm, litt stikkende styrke med innslag av fjøs og halm. Hvit pepper passer f.eks. til fisk og skalldyr, svine-, kalve- og lammekjøtt, bechamelsaus, spinat, blomkål og majoneser.
Varenummer: 101215 | EPD-nummer: 4816013 | GTIN: 07311311012150
Varenummer: 101215
EPD-nummer: 4816013
GTIN: 07311311012150

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Hvid peber.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 185 kJ/ 283 kcal |
Fett | 2,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 42,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Kostfiber | 26,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Malaysia |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 101215 |
EPD-nummer | 4816013 |
GTIN | 07311311012150 |
GTIN2 | 17311311012157 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.09.2017 |
Oppdatert dato | 10.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1825 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1625 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |