KANEL MALT 67G
Kanel er et søtt og aromatisk krydder som passer utmerket i desserter og bakverk. Kanel setter også god smak i indiske og andre eksotiske gryteretter. Kanel er en av de eldste krydderne og kommer fra kaneltreets bark. Det finnes flere sorter kanel. Santa Marias kanel kommer fra Indonesia og heter Cinnamomum Burmanii. Det er den mest populære kanelsorten, takket vare sin fyldige smak som holder seg godt ved baking (oppvarming).
Varenummer: 101403 | EPD-nummer: 5101076 | GTIN: 07311311014031
Varenummer: 101403
EPD-nummer: 5101076
GTIN: 07311311014031
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Kanel
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 005 kJ/ 243 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 27,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,03 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Indonesia |
Opphavsland | Indonesia |
Varegruppe | Krydder eller ekstrakter |
Varenummer | 101403 |
EPD-nummer | 5101076 |
GTIN | 07311311014031 |
GTIN2 | 17311311014038 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.05.2024 |
Oppdatert dato | 15.05.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 438 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |