KETJAP MANIS SWEET SOYA SAUCE
500 GRM
Ketjap Manis er den søteste og mest populære soyasausen i Indonesia. God som smaksetter tll kjøtt, kylling, gryter, wok og sauser.
Varenummer: 4643 | EPD-nummer: 910018 | GTIN: 07311310046439
Varenummer: 4643
EPD-nummer: 910018
GTIN: 07311310046439

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, glukossirup, melasse, brunt sukker, soyasaus (SOYABØNNER, HVETE, vann, salt), farge (E150c), salt, eddik, konserveringsmiddel (E221).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 744 kJ/ 185 kcal |
Fett | 0,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 42,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 26,00 g |
Protein | 2,00 g |
Salt | 5,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Thailand |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4643 |
EPD-nummer | 910018 |
GTIN | 07311310046439 |
GTIN2 | 17311310046436 |
GTIN3 | 77311310046438 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 13.11.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |