KORMA COOKING SAUCE
2100 GRM
Bruk Korma Cooking Sauce for å kjapt og enkelt servere en mild og kremet, indisk rett. Tilsett kylling eller lam til grytebasen, og maten er klar.
Varenummer: 4897 | EPD-nummer: 1484351 | GTIN: 07311310048976
Varenummer: 4897
EPD-nummer: 1484351
GTIN: 07311310048976
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, løk, kokosmelk (16%), rapsolje, sukker, kokosflak (2,8%), tomatpuré, eddik, maisstivelse, hvitløk, salt, ingefær, spisskummen, koriander, kardemomme, gurkemeie, korianderblade, sort pepper, fennikel, bukkehornsfrø/bukkehornkløver, muskatnød/muskatnøtt, kanel, cayennepeber, laurbærblade, nellik, surhedsregulerende middel (melkesyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 553 kJ/ 133 kcal |
Fett | 9,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,00 g |
Karbohydrat | 9,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,00 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 0,75 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4897 |
EPD-nummer | 1484351 |
GTIN | 07311310048976 |
GTIN2 | 17311310048973 |
GTIN3 | 77311310048975 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 08.02.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |