
MUSKATNØTT HEL
555 GRM
I middelalderen var muskat et tegn på rikdom og luksus. Smaken er fortsatt eksklusiv og setter sitt særpreg på kjøttkaker, potetmos, spinat og risretter. Passer også fint til marinader og syltelaker. Muskatnøtt er for øvrig ingen nøtt, men kjernen på en frukt.
Varenummer: 101360 | EPD-nummer: 4817870 | GTIN: 07311311013607
Varenummer: 101360
EPD-nummer: 4817870
GTIN: 07311311013607

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Muskatnød/Muskatnøtt.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 093 kJ/ 506 kcal |
Fett | 36,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 26,00 g |
Karbohydrat | 28,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,00 g |
Kostfiber | 21,00 g |
Protein | 5,80 g |
Salt | 0,04 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Jamaica |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 101360 |
EPD-nummer | 4817870 |
GTIN | 07311311013607 |
GTIN2 | 17311311013604 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.09.2017 |
Oppdatert dato | 10.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1825 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1625 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |