Nellike Hel 15G
Nellik har mye duft og aroma. Smaken av nellik er varm, fruktig og aromatisk. Hel nellik brukes ekstra mye i det franske og kreolske kjøkkenet, til å smaksette gryter. De skal koke med eller brukes i buljongen, og plukkes ut før servering.
Varenummer: 100462 | EPD-nummer: 4649604 | GTIN: 07311311004629
Varenummer: 100462
EPD-nummer: 4649604
GTIN: 07311311004629
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Nellike.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 578 kJ/ 381 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,40 g |
Karbohydrat | 27,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 0,61 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Madagaskar |
Opphavsland | Madagaskar |
Varegruppe | Urter, krydder og ekstrakter |
Varenummer | 100462 |
EPD-nummer | 4649604 |
GTIN | 07311311004629 |
GTIN2 | 17311311004626 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.05.2024 |
Oppdatert dato | 15.05.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1825 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 730 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |