OYSTER SAUCE
500 MLT
Østerssaus lages av ferske østers. Smaken er både salt og litt søtlig. Brukes på samme måte som soyasaus til wokede grønnsaker, kjøtt og fiskeretter.
Varenummer: 4644 | EPD-nummer: 813444 | GTIN: 07311310046446
Varenummer: 4644
EPD-nummer: 813444
GTIN: 07311310046446
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
ØSTERSEKSTRAKT skalldyr (31%), vann, fermenteret soyasaus (SOYABØNNER, HVETE gluten), salt, stivelsessirup, smagsforstærkere (E621, E627, E631), modifisert maisstivelse, hvitløk, farvestoff (E150c), gjærekstrakt, syre (citronsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Ja | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 327 kJ/ 77 kcal |
Fett | 0,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 15,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 10,00 g |
Protein | 2,60 g |
Salt | 6,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Thailand |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4644 |
EPD-nummer | 813444 |
GTIN | 07311310046446 |
GTIN2 | 17311310046443 |
GTIN3 | 07033165000892 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 30.06.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 630 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |