PIRI PIRI SAUCE
950 GRM
Het saus med smak av piri piri, sitron og hvitløk. Brukes som dip og tilbehør. Gir ekstra smak til wraps og annet som trenger å hottes opp.
Varenummer: 4538 | EPD-nummer: 2953586 | GTIN: 07311310045388
Varenummer: 4538
EPD-nummer: 2953586
GTIN: 07311310045388
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, kryddblandning (paprika, salt, løk, rismel, cayennepepper, sitronjuicepulver, chilipepper, hhvitløk, farge (E160c), aromaaa), sitronpuré (8%), løk, rapsolje, tomatpuré, hhvitløkspuré (3%), sukker, eddik, grønn chilipuré, salt, modifisert mais/stivelse, hhvitløk, tørket løk sitronjuicekonsentrat,Piri Piri chiliflakes (0,1%), stabiliseringsmiddel/stabilisator (E415).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 480 kJ/ 114 kcal |
Fett | 7,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,30 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 2,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4538 |
EPD-nummer | 2953586 |
GTIN | 07311310045388 |
GTIN2 | 17311310045385 |
GTIN3 | 77311310045387 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 30.01.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 265 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |