RED CURRY PASTE
470 GRM
Rød currypaste som tilvirkes av rød chilipepper er uunnværlig i det thailandske kjøkkenet. Gir en het og krydret karakter til wok, sauser, gryter og supper.
Varenummer: 4656 | EPD-nummer: 864728 | GTIN: 07311310046569
Varenummer: 4656
EPD-nummer: 864728
GTIN: 07311310046569

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Hvitløk, rød chili, sitrongress, salt (8,5%), løk, thai chili, galanga, lime blad, fennikel, koriander.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 428 kJ/ 102 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 20,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,10 g |
Protein | 2,70 g |
Salt | 8,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Thailand |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4656 |
EPD-nummer | 864728 |
GTIN | 07311310046569 |
GTIN2 | 17311310046566 |
GTIN3 | 77311310046568 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 13.11.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 630 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |