RED JALAPENO HOT
3065 GRM
Meksikansk chilipepper for den hete smakens skyld. Styrken og aromaen setter en ekstra touch på tacos, tortillas, pizza og diverse gryter. Den røde jalapeñoen er noe søtere i smaken enn den grønne.
Varenummer: 4763 | EPD-nummer: 2010510 | GTIN: 07311310047634
Varenummer: 4763
EPD-nummer: 2010510
GTIN: 07311310047634
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
312 produkter i databasen
Ingredienser
Rød Jalapeño chili (53%), vann, eddik, salt, konserveringsmiddel (natriumbensoat), hvitløkspulver, konsistensmiddel (E509), gurkemeje.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 90 kJ/ 21 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 3,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Protein | 0,70 g |
Salt | 3,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | |
Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 4763 |
EPD-nummer | 2010510 |
GTIN | 07311310047634 |
GTIN2 | 17311310047631 |
GTIN3 | 77311310047633 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 17.02.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 545 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 445 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |