ROASTED GARLIC & PEPPER

265 GRM

Ristet hvitløk gir en rund og mild smak. Sammen med sort-, hvit- og chilipepper blir Roasted Garlic & Pepper et perfekt krydder til all mat der man ønsker en god balanse av hvitløk og pepper.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4145
EPD-nummer: 1906510
GTIN: 07311310041458

PRODUSENT: Santa Maria

VAREMERKE: Santa Maria

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

304 produkter i databasen

Ingredienser

Hvitløk, løk, salt, sort pepper, ristet hvitløk, hvit pepper, chili pepper, krydderekstrakt (hvitløk, pepper), gressløk

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 097 kJ/ 260 kcal
Fett 2,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 43,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,00 g
Protein 9,60 g
Salt 21,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland
Varegruppe Krydderblanding
Varenummer 4145
EPD-nummer 1906510
GTIN 07311310041458
GTIN2 17311310041455
GTIN3 77311310041457
Opprettet dato 28.11.2014
Oppdatert dato 13.11.2019

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Urter/krydder/ekstrakter

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 1095 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 945 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt