ROASTED GARLIC & PEPPER
265 GRM
Ristet hvitløk gir en rund og mild smak. Sammen med sort-, hvit- og chilipepper blir Roasted Garlic & Pepper et perfekt krydder til all mat der man ønsker en god balanse av hvitløk og pepper.
Varenummer: 4145 | EPD-nummer: 1906510 | GTIN: 07311310041458
Varenummer: 4145
EPD-nummer: 1906510
GTIN: 07311310041458
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Hvitløk, løk, salt, sort pepper, ristet hvitløk, hvit pepper, chili pepper, krydderekstrakt (hvitløk, pepper), gressløk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 097 kJ/ 260 kcal |
Fett | 2,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 43,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Protein | 9,60 g |
Salt | 21,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 4145 |
EPD-nummer | 1906510 |
GTIN | 07311310041458 |
GTIN2 | 17311310041455 |
GTIN3 | 77311310041457 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 13.11.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 945 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |