SALVIE
140 GRM
Salvie har i mange århundrer blitt brukt til fete kjøttyper som svin, and og gås. Dessuten var den ansett å ha legende effekter. Et mere moderne tips er å strø en klype salvie i tomat- eller grønnsakssuppen.
Varenummer: 101142 | EPD-nummer: 4807442 | GTIN: 07311311011429
Varenummer: 101142
EPD-nummer: 4807442
GTIN: 07311311011429
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
312 produkter i databasen
Ingredienser
Salvie.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 323 kJ/ 320 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,00 g |
Karbohydrat | 20,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Kostfiber | 40,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,03 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Tyrkia |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 101142 |
EPD-nummer | 4807442 |
GTIN | 07311311011429 |
GTIN2 | 17311311011426 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.09.2017 |
Oppdatert dato | 10.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 895 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |