
SALVIE
140 GRM
Salvie har i mange århundrer blitt brukt til fete kjøttyper som svin, and og gås. Dessuten var den ansett å ha legende effekter. Et mere moderne tips er å strø en klype salvie i tomat- eller grønnsakssuppen.
Varenummer: 101142 | EPD-nummer: 4807442 | GTIN: 07311311011429
Varenummer: 101142
EPD-nummer: 4807442
GTIN: 07311311011429

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Salvie.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 323 kJ/ 320 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,00 g |
Karbohydrat | 20,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Kostfiber | 40,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,03 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Tyrkia |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 101142 |
EPD-nummer | 4807442 |
GTIN | 07311311011429 |
GTIN2 | 17311311011426 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.09.2017 |
Oppdatert dato | 10.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 895 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |