SMOKED PAPRIKA
230 GRM
Med sin dype røde farge setter Smoked Paprika en vakker farge på maten sammen med en finstemt, røkpreget paprikasmak. Et godt valg til kjøtt, fisk og grønnsaker, og som smaksetter i supper, sauser og gryter.
Varenummer: 4116 | EPD-nummer: 1705292 | GTIN: 07311310041168
Varenummer: 4116
EPD-nummer: 1705292
GTIN: 07311310041168
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
317 produkter i databasen
Ingredienser
Rökt paprika
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 443 kJ/ 349 kcal |
Fett | 17,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,20 g |
Karbohydrat | 13,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,20 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 4116 |
EPD-nummer | 1705292 |
GTIN | 07311310041168 |
GTIN2 | 17311310041165 |
GTIN3 | 77311310041167 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 06.02.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 580 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |