EU-økologisk FSC, Forest Stewardship Council

SPISSKUM ØKOLOGISK

460 GRM

Spisskum fra økologiske avlinger. Spisskummen er en viktig del av smakssammensettingen i mange indiske og meksikanske retter. Smaken er sterk, krydret og nesten litt besk, men med en frisk urtete avslutning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 101324
EPD-nummer: 4818142
GTIN: 07311311013249

PRODUSENT: Santa Maria

VAREMERKE: Santa Maria

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

326 produkter i databasen

Ingredienser

Spidskommen/Spisskummen*. *Certificeret økologisk.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 785 kJ/ 428 kcal
Fett 22,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 34,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Kostfiber 11,00 g
Protein 18,00 g
Salt 0,42 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Tyrkia
Varegruppe Krydderblanding
Varenummer 101324
EPD-nummer 4818142
GTIN 07311311013249
GTIN2 17311311013246
GTIN3
Opprettet dato 08.09.2017
Oppdatert dato 10.01.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 1095 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 895 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt