TACO SPICE MIX
8000 GRM
Den originale Taco Spice Mix i ny og forbedret utgave. Redusert salt/sukker, fjernet dextrose og fargestoffer. Hel ny dosering, nå kun behov for 56g til 1000g kjøtt. 8 kg spann til storforbrukere.
Varenummer: 4562 | EPD-nummer: 4355533 | GTIN: 07311310045623
Varenummer: 4562
EPD-nummer: 4355533
GTIN: 07311310045623
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
332 produkter i databasen
Ingredienser
Krydder (27%)(chilipepper, spiskummin, hvitløk), druesukker, løk, salt, oregano, gjærekstrakt, potetstivelse, potetfiber, klumpforebyggende middel (E551), krydderekstrakt (paprika).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 222 kJ/ 290 kcal |
| Fett | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 46,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 22,00 g |
| Kostfiber | 12,00 g |
| Protein | 9,60 g |
| Salt | 17,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 4562 |
| EPD-nummer | 4355533 |
| GTIN | 07311310045623 |
| GTIN2 | 77311310044052 |
| GTIN3 | 77311310044052 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 13.11.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 24 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1095 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















