TERIYAKI SAUCE
1090 GRM
Japansk klassiker, en søtlig soyabasert toppingsaus. Kan brukes som dip og ekstra smaksetter. Fin som glaze av laks og kjøtt før grilling eller ovnsbaking.
Varenummer: 4540 | EPD-nummer: 2953602 | GTIN: 07311310045401
Varenummer: 4540
EPD-nummer: 2953602
GTIN: 07311310045401

PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
326 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, vann, SOYA ekstrakt (vann, SOYABØNNER, salt, HVETEMEL - gluten), salt, surhedsregulerende middel (E260), melass, maltekstrakt (KORN/BYG/BYGG), modifisert maisstivelse, farge (E150a).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete, Bygg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete, Bygg |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 984 kJ/ 234 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 58,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 51,00 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 8,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 4540 |
EPD-nummer | 2953602 |
GTIN | 07311310045401 |
GTIN2 | 17311310045408 |
GTIN3 | 77311310045400 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 13.11.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 265 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |