TERIYAKI SAUCE
1090 GRM
Japansk klassiker, en søtlig soyabasert toppingsaus. Kan brukes som dip og ekstra smaksetter. Fin som glaze av laks og kjøtt før grilling eller ovnsbaking.
Varenummer: 4540 | EPD-nummer: 2953602 | GTIN: 07311310045401
Varenummer: 4540
EPD-nummer: 2953602
GTIN: 07311310045401
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, vann, SOYA ekstrakt (vann, SOYABØNNER, salt, HVETEMEL - gluten), salt, surhedsregulerende middel (E260), melass, maltekstrakt (KORN/BYG/BYGG), modifisert maisstivelse, farge (E150a).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 984 kJ/ 234 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 58,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 51,00 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 8,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 4540 |
EPD-nummer | 2953602 |
GTIN | 07311310045401 |
GTIN2 | 17311310045408 |
GTIN3 | 77311310045400 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 13.11.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 265 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |