TORTILLA 10"
750 GRM
Med Santa Marias ferske tortillas får du en rask og enkel håndtering. Server ferske tortillas med dine favorittingredienser. Kan brukes både varme og kalde. Stekt i rapsolje.
Varenummer: 4992 | EPD-nummer: 2319788 | GTIN: 07311310049928
Varenummer: 4992
EPD-nummer: 2319788
GTIN: 07311310049928
PRODUSENT: Paulig Norway AS
VAREMERKE: Santa Maria
332 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, rapsolje, fuktighetsbevarande middel (E422), salt (1,6%), emulgeringsmiddel (E471), konserveringsmiddel (E202, E282), hvetegluten, bakepulver (E500), syre (sitronsyre), fortykningsmiddel (E415).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 337 kJ/ 320 kcal |
| Fett | 6,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,20 g |
| Karbohydrat | 56,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,20 g |
| Protein | 7,70 g |
| Salt | 1,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Lagringstabile kombinasjonsmåltider |
| Varenummer | 4992 |
| EPD-nummer | 2319788 |
| GTIN | 07311310049928 |
| GTIN2 | 17311310049925 |
| GTIN3 | 77311310049927 |
| Opprettet dato | 28.11.2014 |
| Oppdatert dato | 02.09.2020 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 150 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















