Ute av produksjon

UMAMI

265 GRM

Den runde, fyldige smaken kommer fra en blanding av naturlig umamirike råvarer som sopp, løk, tomater og soya. Dette er smaksforsterkning på naturlig vis, uten kunstige tilsetninger og med betraktelig mindre salt enn tradisjonelle smaksforsterkere.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4122
EPD-nummer: 4088480
GTIN: 07311310041229

PRODUSENT: Santa Maria

VAREMERKE: Santa Maria

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

319 produkter i databasen

Ingredienser

Tomat (30%), løk, soyasauspulver (SOYA BØNNER, HVETE gluten, salt), hvitløk, fiskesauspulver (salt, FISK), ristet løk, champingon (5%), svartpepper, sitronjuicepulver, cayennepepper, klumpforebyggende middel (E551). Total saltinnhold: 9%.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 319 kJ/ 312 kcal
Fett 1,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 55,00 g
hvorav
- Sukkerarter 16,00 g
Protein 14,00 g
Salt 9,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland
Varegruppe Krydderblanding
Varenummer 4122
EPD-nummer 4088480
GTIN 07311310041229
GTIN2 17311310041226
GTIN3 77311310041228
Opprettet dato 28.11.2014
Oppdatert dato 30.01.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Urter/krydder/ekstrakter

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 24 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 630 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt