UMAMI
265 GRM
Den runde, fyldige smaken kommer fra en blanding av naturlig umamirike råvarer som sopp, løk, tomater og soya. Dette er smaksforsterkning på naturlig vis, uten kunstige tilsetninger og med betraktelig mindre salt enn tradisjonelle smaksforsterkere.
Varenummer: 4122 | EPD-nummer: 4088480 | GTIN: 07311310041229
Varenummer: 4122
EPD-nummer: 4088480
GTIN: 07311310041229
PRODUSENT: Santa Maria
VAREMERKE: Santa Maria
319 produkter i databasen
Ingredienser
Tomat (30%), løk, soyasauspulver (SOYA BØNNER, HVETE gluten, salt), hvitløk, fiskesauspulver (salt, FISK), ristet løk, champingon (5%), svartpepper, sitronjuicepulver, cayennepepper, klumpforebyggende middel (E551). Total saltinnhold: 9%.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 319 kJ/ 312 kcal |
Fett | 1,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 55,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 16,00 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 9,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 4122 |
EPD-nummer | 4088480 |
GTIN | 07311310041229 |
GTIN2 | 17311310041226 |
GTIN3 | 77311310041228 |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 30.01.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
Klasse | Urter/krydder/ekstrakter |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 630 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |