PRONTO BASE 100 PROTEIN+

2000 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 20002
EPD-nummer: 2991750
GTIN: 07023010006070

PRODUSENT: Select Gruppen AS

VAREMERKE: Select Flavour

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

171 produkter i databasen

Ingredienser

Maltodekstrin, laktose, melkeproteiner, emulgator: E471 (Soyalecitin), E472b, E477, fløtepulver, stabilisator/ fortykningsmiddel: E464, E410, melkefett.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 661 kJ/ 393 kcal
Fett 8,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 64,70 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 9,20 g
Salt 3,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland
Varegruppe Desserter og dessertpynt
Varenummer 20002
EPD-nummer 2991750
GTIN 07023010006070
GTIN2 07023010006087
GTIN3 07023010006094
Opprettet dato 09.12.2014
Oppdatert dato 09.12.2014

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat
Klasse Desserter/dessertsauser/topping

Oppbevaring

Temperatur, min 10 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt