PRONTO BASE FRUKT EKSTRA FIBER GELATO
1000 GRM
Varenummer: 20006-4 | EPD-nummer: 2997542 | GTIN: 07023010006667
Varenummer: 20006-4
EPD-nummer: 2997542
GTIN: 07023010006667
PRODUSENT: Select Gruppen AS
VAREMERKE: Select Flavour
453 produkter i databasen
Ingredienser
Vegetabilske fibrer, maltodekstrin, glykosepulver, vegetabilsk fett, stabilisator: E407, E412, E466, emulgator: E472a, E472b, E472e, E477, E471, soyalecitin, vegetabilske proteiner
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Egg og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 045 kJ/ 249 kcal |
| Fett | 7,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,30 g |
| Karbohydrat | 43,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 10,10 g |
| Protein | 1,60 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
| Varenummer | 20006-4 |
| EPD-nummer | 2997542 |
| GTIN | 07023010006667 |
| GTIN2 | 07023010006674 |
| GTIN3 | 07023010006681 |
| Opprettet dato | 09.12.2014 |
| Oppdatert dato | 16.04.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 10 grader (C) |
| Temperatur, max. | 20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















