RÅMARSIPAN 52% MANDLER
2500 GRM
Varenummer: 40007-1 | EPD-nummer: 2560605 | GTIN: 07023010003970
Varenummer: 40007-1
EPD-nummer: 2560605
GTIN: 07023010003970

PRODUSENT: Select Gruppen AS
VAREMERKE: Select Flavour
175 produkter i databasen
Ingredienser
Mandel, sukker, invert sukkersirup, vann
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter
Mandel |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter
Mandel |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk, Peanøtter og Soya


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 821 kJ/ 435 kcal |
Fett | 28,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,30 g |
- Flerumettede fettsyrer | 24,70 g |
Karbohydrat | 36,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 36,90 g |
Kostfiber | 7,80 g |
Protein | 9,60 g |
Salt | 0,19 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Baketilbehør |
Varenummer | 40007-1 |
EPD-nummer | 2560605 |
GTIN | 07023010003970 |
GTIN2 | 07023010003987 |
GTIN3 | 07023010003994 |
Opprettet dato | 09.12.2014 |
Oppdatert dato | 03.07.2015 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bake-/matlagingsblandinger/produkter |
Oppbevaring
Temperatur, min | 10 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |