
Løkpølse
Løkpølse NM Gull 2020
Varenummer: 300 | EPD-nummer: | GTIN: 97072615005370
Varenummer: 300
EPD-nummer:
GTIN: 97072615005370

PRODUSENT: Strøm-Larsen AS
VAREMERKE: Strøm-Larsen
162 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 055 kJ/ 254 kcal |
Fett | 21,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,40 g |
Karbohydrat | 4,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Protein | 14,80 g |
Salt | 1,66 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Svinekjøtt, bearbeidet og med tilsetningsstoffer |
Varenummer | 300 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97072615005370 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.11.2020 |
Oppdatert dato | 17.11.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
Brick kode | Svin – bearbeidet |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Benfri deklarasjon | Ja |
Nivå på matlaging | Gjennomkokt |
Kilde | Oppdrett |
Ikke temperert oppbevaring | Røkt/gravet |
Anatomisk form | Blandede deler for oppdkjæring/kverning |
Svine kategori | Ung gris |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 21 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |