Røkte Kjøttpølser

Kjøttpølse røkt på bøkeflis. Ca 200 gram pr pølse. 2 kg pr pk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 30001
EPD-nummer:
GTIN: 02378531000003

PRODUSENT: Strøm-Larsen AS

VAREMERKE: Strøm-Larsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

162 produkter i databasen

Ingredienser

svinekjøtt (22%), vann, druesukker fra mais, Storfekjøtt (8%), småflesk (6%), Antioksidant E301,E331, hydrolisert vegetabilsk protein av mais, Kjøttsmak, krydder SENNEP, MELKEpulver, potetmel, Rødningsmiddel E120, Stabilisator E450,E451, Konserveringsmiddel E250,Salt, Konserveringsmiddel E261,E326, hvetefiber(glutenfri), ingefær, løk

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 917 kJ/ 221 kcal
Fett 17,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,20 g
Karbohydrat 6,10 g
hvorav
- Sukkerarter 1,20 g
Protein 9,60 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 30001
EPD-nummer
GTIN 02378531000003
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 14.06.2017
Oppdatert dato 29.09.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt