Bildebeskrivelse

Løkpølse

Løkpølse NM Gull 2020

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 300
EPD-nummer:
GTIN: 97072615005370

PRODUSENT: Strøm-Larsen AS

VAREMERKE: Strøm-Larsen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

162 produkter i databasen

Ingredienser

svin og storfekjøtt (84%), vann, Konserveringsmiddel E261,E326,E250,
Salt, løk, druesukker fra mais, hvetefiber(glutenfri), Antioksidant E301, 
hydrolisert vegetabilsk protein av mais, Kjøttsmak, krydder , MELKEpulver, 
potetmel, Rødningsmiddel E120, Stabilisator E450,E451, hvitløk

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 055 kJ/ 254 kcal
Fett 21,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,40 g
Karbohydrat 4,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 14,80 g
Salt 1,66 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Svinekjøtt, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 300
EPD-nummer
GTIN 97072615005370
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.11.2020
Oppdatert dato 17.11.2020

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Svin – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Benfri deklarasjon Ja
Nivå på matlaging Gjennomkokt
Kilde Oppdrett
Ikke temperert oppbevaring Røkt/gravet
Anatomisk form Blandede deler for oppdkjæring/kverning
Svine kategori Ung gris

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 21 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt