Peppes Kjøttboller 120g
Varenummer: | EPD-nummer: 5219159 | GTIN: 17034280001914
Varenummer:
EPD-nummer: 5219159
GTIN: 17034280001914
PRODUSENT: Synnøve Finden AS
VAREMERKE: Peppes Pizza
24 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (48%), svinekjøtt (23%), vann, soyaprotein (SOYA), potetstivelse, vegetabilsk fiber (potet, bambus, gulrot), salt (E508,E511), krydder (hvitløk, persille, hvit pepper), sukker, konserveringsmiddel E262, gjærekstrakt, solsikkeolje.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 880 kJ/ 211 kcal |
| Fett | 14,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 6,10 g |
| Karbohydrat | 4,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,30 g |
| Protein | 14,80 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | |
| EPD-nummer | 5219159 |
| GTIN | 17034280001914 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 21.10.2022 |
| Oppdatert dato | 20.03.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 40 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















