BUFFALO STYLE SAUCE 1,89l
1,89 LTR
Den perfekte kombinasjon av cayennepepper, salt, eddik og hvitløk gir den en autentisk buffalosmak. Den har en tykk konsistens som fester seg lett, og er akkurat passe sterk med styrke 300-900 på scovilleskalaen. Utmerket som tilbehør, topping og ingrediens til kylling, burgere, pizza, sandwich, wraps, dressinger, majones og dipp. Og selvfølgelig til buffalowings!
Varenummer: 120418 | EPD-nummer: 2552354 | GTIN: 00011210002531
Varenummer: 120418
EPD-nummer: 2552354
GTIN: 00011210002531
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TABASCO
VAREMERKE: TABASCO
17 produkter i databasen
Ingredienser
Rød Cayenne pepper, destillert eddik, vann, salt, løk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 100 kJ/ 24 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 3,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 0,96 g |
Salt | 0,75 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | |
Varenummer | 120418 |
EPD-nummer | 2552354 |
GTIN | 00011210002531 |
GTIN2 | 30011210005755 |
GTIN3 | 07036340024133 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |