TABASCO® JALAPEÑO SAUCE 150 ml
150 ml
En av de mildeste TABASCO®-variantene, laget på grønne jalapenopepper. Passer ekstra godt til meksikansk mat, for eksempel i guacamole eller på nachos, eller til lett sommermat som reker, egg eller salater. Styrke på scovilleskalaen: 600-800.
Varenummer: 122977 | EPD-nummer: 5029053 | GTIN: 00011210009219
Varenummer: 122977
EPD-nummer: 5029053
GTIN: 00011210009219
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TABASCO
VAREMERKE: TABASCO
17 produkter i databasen
Ingredienser
Destillert eddik, jalapeño pepper, vann, salt, maisstivelse, xanthangummi og askorbinsyre.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 46 kJ/ 11 kcal |
Fett | 0,15 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,05 g |
Karbohydrat | 1,71 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Kostfiber | 1,10 g |
Protein | 0,59 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 122977 |
EPD-nummer | 5029053 |
GTIN | 00011210009219 |
GTIN2 | 7036340043356 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.05.2018 |
Oppdatert dato | 20.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |