Tabasco Buffalo Hot Sauce 2x1.89l

Wing sauce som skal være med å trekke kategorien Mex / Sørstats-mat videre. Enkelt produkt som tilføres eksempelvis kyllingvinger etter steking, like før servering. Men også meget anvendelig i en rekke andre sammenhenger.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 120418
EPD-nummer: 2552354
GTIN: 00011210002531

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: TABASCO

VAREMERKE: Tabasco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

12 produkter i databasen

Ingredienser

Rød Cayenne pepper, destillert eddik, vann, salt, løk

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 100 kJ/ 31 kcal
Fett 0,57 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,14 g
- Flerumettede fettsyrer 0,33 g
Karbohydrat 5,47 g
hvorav
- Sukkerarter 2,56 g
Kostfiber 1,90 g
Protein 1,10 g
Salt 7,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland USA
Opphavsland USA
Varegruppe
Varenummer 120418
EPD-nummer 2552354
GTIN 00011210002531
GTIN2 30011210005755
GTIN3 07036340024133
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 15.07.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter
Klasse Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments)
Brick kode Andre dippsauser/smakssauser/smakstilsatte toppinger/smakstilsatt påsmøring/marinader (tørrvare)

Oppbevaring

Temperatur, min 1 grader (C)
Temperatur, max. 30 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 0 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager