Tabasco Buffalo Hot Sauce 2x1.89l
Wing sauce som skal være med å trekke kategorien Mex / Sørstats-mat videre. Enkelt produkt som tilføres eksempelvis kyllingvinger etter steking, like før servering. Men også meget anvendelig i en rekke andre sammenhenger.
Varenummer: 120418 | EPD-nummer: 2552354 | GTIN: 00011210002531
Varenummer: 120418
EPD-nummer: 2552354
GTIN: 00011210002531
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TABASCO
VAREMERKE: Tabasco
12 produkter i databasen
Ingredienser
Rød Cayenne pepper, destillert eddik, vann, salt, løk
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 100 kJ/ 31 kcal |
| Fett | 0,57 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,14 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,33 g |
| Karbohydrat | 5,47 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,56 g |
| Kostfiber | 1,90 g |
| Protein | 1,10 g |
| Salt | 7,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | USA |
| Opphavsland | USA |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 120418 |
| EPD-nummer | 2552354 |
| GTIN | 00011210002531 |
| GTIN2 | 30011210005755 |
| GTIN3 | 07036340024133 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 15.07.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Krydder/konserveringsmidler/ekstrakter |
| Klasse | Sauser/dipper (sauces/spreads/dips/condiments) |
| Brick kode | Andre dippsauser/smakssauser/smakstilsatte toppinger/smakstilsatt påsmøring/marinader (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















