TABASCO® HABANERO PEPPER SAUCE 59ML
59 MLT
En smakfull blanding av habaneropepper, mango, papaya, tamarind, banan og ingefær til en Jamaican-style pepper sauce! Den sterkeste TABASCO®-sausen av dem alle med styrke 7-8000 på Scoville-skalaen. 'On a scale of one to ten, it's a 9-1-1'
Varenummer: 1624 | EPD-nummer: 1562057 | GTIN: 00011210006508
Varenummer: 1624
EPD-nummer: 1562057
GTIN: 00011210006508
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TABASCO
VAREMERKE: TABASCO
17 produkter i databasen
Ingredienser
Eddik, Habanero Pepper, sukkerrør, Tabasco Brand Pepper Saus (eddik, rød chillipepper, salt), salt, mango pure, tørket løk, banan pure, tomatpaste, tamarin pure, papaya pure, krydder, hvitløk, Tabasco mash (gammel rød chillipepper, salt)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 335 kJ/ 80 kcal |
Fett | 0,27 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,07 g |
Karbohydrat | 18,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 8,85 g |
Kostfiber | 1,60 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 5,32 g |
Natrium | 2,13 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | |
Varenummer | 1624 |
EPD-nummer | 1562057 |
GTIN | 00011210006508 |
GTIN2 | 00011210116870 |
GTIN3 | 07036340017548 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |