TABASCO® JALAPEÑO SAUCE 150 ml
150 ml
En av de mildeste TABASCO®-variantene, laget på grønne jalapenopepper. Passer ekstra godt til meksikansk mat, for eksempel i guacamole eller på nachos, eller til lett sommermat som reker, egg eller salater. Styrke på scovilleskalaen: 600-800.
Varenummer: 122977 | EPD-nummer: 5029053 | GTIN: 00011210009219
Varenummer: 122977
EPD-nummer: 5029053
GTIN: 00011210009219
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TABASCO
VAREMERKE: Tabasco
12 produkter i databasen
Ingredienser
Destillert eddik, jalapeño pepper, vann, salt, maisstivelse, xanthangummi og askorbinsyre.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 46 kJ/ 11 kcal |
| Fett | 0,15 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,05 g |
| Karbohydrat | 1,71 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Kostfiber | 1,10 g |
| Protein | 0,59 g |
| Salt | 0,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | USA |
| Opphavsland | USA |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 122977 |
| EPD-nummer | 5029053 |
| GTIN | 00011210009219 |
| GTIN2 | 7036340043356 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.05.2018 |
| Oppdatert dato | 20.02.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















