TABASCO® PEPPER SAUCE 355ML
355 MLT
Passer ekstra godt til pizza, wok og alle dine andre favoritter. Styrke på scovilleskalaen: 2500-5000.
Varenummer: 1610 | EPD-nummer: 774893 | GTIN: 00011210000032
Varenummer: 1610
EPD-nummer: 774893
GTIN: 00011210000032
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TABASCO
VAREMERKE: TABASCO
17 produkter i databasen
Ingredienser
Destillert eddik, rød chillipepper, salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 59 kJ/ 14 kcal |
Fett | 0,49 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,16 g |
Karbohydrat | 1,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,26 g |
Kostfiber | 0,40 g |
Protein | 0,75 g |
Salt | 1,62 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | |
Varenummer | 1610 |
EPD-nummer | 774893 |
GTIN | 00011210000032 |
GTIN2 | 00011210002807 |
GTIN3 | 07036340029015 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1800 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |