Biola® Jordbær & Rabarbra UTEN 1000g
1000 GRM
Biola® Jordbær & Rabarbra UTEN tilsatt sukker, men har naturlig sukker fra melk, bær og frukt. Inneholder nøye utvalgte melkesyrebakterier og søtstoff. Årets smak 2023!
Varenummer: 6322 | EPD-nummer: 6104228 | GTIN: 07038010063220
Varenummer: 6322
EPD-nummer: 6104228
GTIN: 07038010063220
PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1261 produkter i databasen
Ingredienser
skummet melk, 2 % jordbærpuré*, 2 % jordbærjuice*, 1 % rabarbrapuré*, aromaer, aronia*, oligofruktose, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus La-5 (A), Bifidobacterium Bb-12 (B), Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®), søtstoff (aspartam, acesulfam K), vitamin D *fra konsentrat Med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder en kilde til fenylalanin.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 142 kJ/ 33 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 4,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,50 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,11 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fersk melk eller smørprodukter |
Varenummer | 6322 |
EPD-nummer | 6104228 |
GTIN | 07038010063220 |
GTIN2 | 7038010632211 |
GTIN3 | 7038011632210 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 39 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |