Dovre Hvitmuggost av ku- og geitemelk 150 g

150 GRM

Dette er en hvitmuggost i særklasse. Spesialiteten har en pikant smak med en mild og rund avslutning. Dovre Hvitmuggost er nydelig på ostefatet og som en varm dessert.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2217
EPD-nummer: 6034797
GTIN: 07038010022173

PRODUSENT: TINE SA

VAREMERKE: TINE

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 513 71 513
ks@tine.no
www.tine.no

1263 produkter i databasen

Ingredienser

pasteurisert kumelk og geitemelk, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, muggkultur

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 322 kJ/ 319 kcal
Fett 27,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 17,00 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 19,00 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Behandlet ost
Varenummer 2217
EPD-nummer 6034797
GTIN 07038010022173
GTIN2 7038010221712
GTIN3 7038011221711
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 62 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt