Dovre Økologisk Norsk Brie 2 kg
2 KGM
Dovre Økologisk Norsk Brie er smaksrik, kremaktig, norsk brie produsert på Dovre. Osten har en fløyelsmyk, hvitaktig skorpe. Frisk og syrlig smak med lang og spennende ettersmak.
Varenummer: 2077 | EPD-nummer: 1606243 | GTIN: 97038010207719
Varenummer: 2077
EPD-nummer: 1606243
GTIN: 97038010207719
PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1261 produkter i databasen
Ingredienser
pasteurisert økologisk melk og fløte, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, muggkultur
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 544 kJ/ 373 kcal |
Fett | 33,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 22,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,00 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 2077 |
EPD-nummer | 1606243 |
GTIN | 97038010207719 |
GTIN2 | 97038011207718 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 76 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |