Ekte Mylsa frå Vik i Sogn 0,9 liter
0,9 LTR
Ekte Mylsa er laga av heilmjølk tilsett osteløype og salt og siden innkokt. Ekte Mylsa har lys brun farge, med klumpar i væska. Smaken er søtlleg.
Varenummer: 3150 | EPD-nummer: 581876 | GTIN: 07038010031502
Varenummer: 3150
EPD-nummer: 581876
GTIN: 07038010031502
PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1261 produkter i databasen
Ingredienser
Heilmjølk, osteløpe, salt Heilmjølk, osteløpe, salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 477 kJ/ 116 kcal |
Fett | 6,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,90 g |
Karbohydrat | 9,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 9,00 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 3150 |
EPD-nummer | 581876 |
GTIN | 07038010031502 |
GTIN2 | 7038010315015 |
GTIN3 | 7038011315014 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 28 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 15 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |