E+® Suppe Kylling m/karri 3 dl
3 DLT
E+® Suppe Kylling og Karri er et smakfullt og enkelt mellommåltid, tilpasset behovene til de som har liten appetitt for å bidra til å bevare styrken. E+® Suppe kan enkelt varmes opp.
Varenummer: 6312 | EPD-nummer: 5062823 | GTIN: 07038010063121
Varenummer: 6312
EPD-nummer: 5062823
GTIN: 07038010063121
PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1261 produkter i databasen
Ingredienser
skummet melk, fløte, melkeprotein, 4 % rapsolje, ananasjuice*, gulrotjuice*, modifisert maisstivelse, salt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), krydder, 0,2 % kyllingkjøttpulver, 0,2 % sukker, 0,2% karripulver, aroma, surhetregulerende middel (kaliumhydroksid). * fra konsentrat.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 626 kJ/ 150 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,50 g |
Karbohydrat | 6,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,60 g |
Protein | 7,50 g |
Salt | 0,93 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 6312 |
EPD-nummer | 5062823 |
GTIN | 07038010063121 |
GTIN2 | 7038010631214 |
GTIN3 | 17038010631211 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 214 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |