E+® Suppe Kylling m/karri 3 dl

3 DLT

E+® Suppe Kylling og Karri er et smakfullt og enkelt mellommåltid, tilpasset behovene til de som har liten appetitt for å bidra til å bevare styrken. E+® Suppe kan enkelt varmes opp.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 6312
EPD-nummer: 5062823
GTIN: 07038010063121

PRODUSENT: TINE SA

VAREMERKE: TINE

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 513 71 513
ks@tine.no
www.tine.no

1261 produkter i databasen

Ingredienser

skummet melk, fløte, melkeprotein, 4 % rapsolje, ananasjuice*, gulrotjuice*, modifisert maisstivelse, salt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), krydder, 0,2 % kyllingkjøttpulver, 0,2 % sukker, 0,2% karripulver, aroma, surhetregulerende middel (kaliumhydroksid). * fra konsentrat.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 626 kJ/ 150 kcal
Fett 10,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,50 g
Karbohydrat 6,70 g
hvorav
- Sukkerarter 4,60 g
Protein 7,50 g
Salt 0,93 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 6312
EPD-nummer 5062823
GTIN 07038010063121
GTIN2 7038010631214
GTIN3 17038010631211
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 214 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt