Jarlsberg® 27 % skivet Sommervibber 120 g
120 GRM
Jarlsberg® har en fyldig, litt søtlig og nøtteaktig smak. Osten kjennetegnes av sine store runde hull, og ble utviklet i Norge på slutten av 50-tallet.
Varenummer: 6972 | EPD-nummer: 5950308 | GTIN: 07038010069727
Varenummer: 6972
EPD-nummer: 5950308
GTIN: 07038010069727
PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1261 produkter i databasen
Ingredienser
pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 458 kJ/ 351 kcal |
Fett | 27,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 17,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 27,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 6972 |
EPD-nummer | 5950308 |
GTIN | 07038010069727 |
GTIN2 | 7038010697210 |
GTIN3 | 7038011697219 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 88 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |