TINE® Julebrunost 26 % 500 g

0,5 KGM

TINE® Julebrunost er en søtet fløtemysost krydret med kardemomme. Sesongbrunosten egner seg ypperlig til gjærbakst og vafler, så vel som vanlig brød og knekkebrød.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2907
EPD-nummer: 242651
GTIN: 07038010029073

PRODUSENT: TINE SA

VAREMERKE: TINE

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 513 71 513
ks@tine.no
www.tine.no

1263 produkter i databasen

Ingredienser

myse, pasteurisert melk, pasteurisert fløte (48 g til 100 g ferdigvare), 9% sukker, kardemomme

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 894 kJ/ 453 kcal
Fett 26,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 17,00 g
Karbohydrat 42,00 g
hvorav
- Sukkerarter 41,00 g
Protein 12,00 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Behandlet ost
Varenummer 2907
EPD-nummer 242651
GTIN 07038010029073
GTIN2 7038010290725
GTIN3 17038011290721
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 358 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt