Kesam® Vanilje 2,5 kg

2,5 KGM

Kesam® Vanilje er kvarg av varmebehandlet syrnet helmelk med vanilje. Fin og mild i smaken og rik på proteiner. Kesam® Vanilje passer ypperlig til desserter og frisk frukt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4017
EPD-nummer: 2220143
GTIN: 07038010401718

PRODUSENT: TINE SA

VAREMERKE: TINE

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 513 71 513
ks@tine.no
www.tine.no

1261 produkter i databasen

Ingredienser

helmelk (ca. 175 g til 100 g ferdigvare), 4% sukker, aroma, vaniljeekstrakt, vaniljefrø, melkesyrekultur, løpe (mikrobiell)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 489 kJ/ 117 kcal
Fett 6,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,20 g
Karbohydrat 8,30 g
hvorav
- Sukkerarter 8,10 g
Protein 6,20 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fersk melk eller smørprodukter
Varenummer 4017
EPD-nummer 2220143
GTIN 07038010401718
GTIN2 17038011401714
GTIN3
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 34 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 12 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt