TINE® Kremostbase 5 kg spann

5 KGM

TINE® Kremostbase et friskt, syrlig og piskbart produkt som er spesiallaget for bruk i ferske ostekaker. Produktet er også godt egnet som grunnbase i andre piskede desserter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3745
EPD-nummer: 119743
GTIN: 07038010037450

PRODUSENT: TINE SA

VAREMERKE: TINE

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 513 71 513
ks@tine.no
www.tine.no

1263 produkter i databasen

Ingredienser

50 % kremost(pasteurisert melk, fløte og syrekultur), yoghurt, 16 % sukker, fortykningsmidler (pektin, natriumkarboksymetylcellulose og gelatin med opprinnelse fra svin), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer og melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), vaniljearoma

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 100 kJ/ 260 kcal
Fett 18,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,00 g
Karbohydrat 22,00 g
hvorav
- Sukkerarter 22,00 g
Protein 4,80 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Behandlet ost
Varenummer 3745
EPD-nummer 119743
GTIN 07038010037450
GTIN2 7038010137457
GTIN3
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 88 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 20 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt