KYBOS® Naturell Salatost i lake 2,5 kg
2,5 KGM
KYBOS® er ferskost laget av kumelk og er en salatost produsert i Norge. Osten passer først og fremst til salat, men den egner seg også veldig godt i middagsretter, buffet og bakverk.
Varenummer: 5725 | EPD-nummer: 1081389 | GTIN: 07038010572517
Varenummer: 5725
EPD-nummer: 1081389
GTIN: 07038010572517
PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1347 produkter i databasen
Ingredienser
pasteurisert melk, vann, salt, mikrobiell løpe, syrekultur. Lake: vann, salt, surhetsregulerende middel (melkesyre)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 250 kJ/ 300 kcal |
| Fett | 25,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 16,00 g |
| Karbohydrat | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,00 g |
| Protein | 18,00 g |
| Salt | 3,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Behandlet ost |
| Varenummer | 5725 |
| EPD-nummer | 1081389 |
| GTIN | 07038010572517 |
| GTIN2 | 17038011572513 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 07.07.2023 |
| Oppdatert dato | 28.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 113 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 38 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















