TINE® Yoghurt Naturell 500 g

500 GRM

TINE® Yoghurt Naturell er helmelk syrnet med yoghurtkultur. Pasteurisert og homogenisert før syrning. Smaken skal være mild, syrlig og aromatisk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5565
EPD-nummer: 4501896
GTIN: 07038010055652

PRODUSENT: TINE SA

VAREMERKE: TINE

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 513 71 513
ks@tine.no
www.tine.no

1261 produkter i databasen

Ingredienser

melk 3% fett, skummetmelkpulver, yoghurtkultur (Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 279 kJ/ 67 kcal
Fett 3,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,90 g
Karbohydrat 5,70 g
hvorav
- Sukkerarter 5,70 g
Protein 4,10 g
Salt 0,12 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fersk melk eller smørprodukter
Varenummer 5565
EPD-nummer 4501896
GTIN 07038010055652
GTIN2 7038010556517
GTIN3 7038011556516
Opprettet dato 07.07.2023
Oppdatert dato 07.07.2023

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 42 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 22 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt