TINE® Yoghurt Naturell 500 g
500 GRM
TINE® Yoghurt Naturell er helmelk syrnet med yoghurtkultur. Pasteurisert og homogenisert før syrning. Smaken skal være mild, syrlig og aromatisk.
Varenummer: 5565 | EPD-nummer: 4501896 | GTIN: 07038010055652
Varenummer: 5565
EPD-nummer: 4501896
GTIN: 07038010055652

PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1263 produkter i databasen
Ingredienser
melk 3% fett, skummetmelkpulver, yoghurtkultur (Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 279 kJ/ 67 kcal |
Fett | 3,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,90 g |
Karbohydrat | 5,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,70 g |
Protein | 4,10 g |
Salt | 0,12 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fersk melk eller smørprodukter |
Varenummer | 5565 |
EPD-nummer | 4501896 |
GTIN | 07038010055652 |
GTIN2 | 7038010556517 |
GTIN3 | 7038011556516 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 42 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 22 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |