TINE® Norsk Sveitser Vellagret 9 mnd 28 % ppk >6 hg
510 GRM
TINE® Norsk Sveitser Vellagret har en særegen, kraftigere smak og er fyldigere og mer smaksrik enn TINE® Norsk Sveitser Original, men er ikke skarp. Lett søtlig aroma. Lagret i minimum 9 måneder.
Varenummer: 2089 | EPD-nummer: 1897164 | GTIN: 02302208900006
Varenummer: 2089
EPD-nummer: 1897164
GTIN: 02302208900006
PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1347 produkter i databasen
Ingredienser
pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 512 kJ/ 364 kcal |
| Fett | 28,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 18,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 28,00 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Behandlet ost |
| Varenummer | 2089 |
| EPD-nummer | 1897164 |
| GTIN | 02302208900006 |
| GTIN2 | 97038010208914 |
| GTIN3 | 97038011208913 |
| Opprettet dato | 07.07.2023 |
| Oppdatert dato | 28.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 120 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 40 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















