COUS-COUS 1KG
1000 GRM
Blant det mest populære tilbehøret på salatbuffeten og i etniske matretter fra Nord-Afrika og østen. Skaper nye muligheter for variasjon, er næringsrik og tilberedes på 5 min.
Varenummer: 120451 | EPD-nummer: 2574226 | GTIN: 03165440002902
Varenummer: 120451
EPD-nummer: 2574226
GTIN: 03165440002902
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TIPIAK
VAREMERKE: TIPIAK
14 produkter i databasen
Ingredienser
100% durumhvete semolina (gluten)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 536 kJ/ 367 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 71,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | |
Varenummer | 120451 |
EPD-nummer | 2574226 |
GTIN | 03165440002902 |
GTIN2 | 03600900000451 |
GTIN3 | 07036340024461 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |