KRUTONG SOLTØRREDE TOMATER&BASILIKUM 400G
400 GRM
Firkantede krutonger med god smak av baslikum, soltørket tomat og andre urter. Krutongbrødet er bakt i en pRose´ss fra deig til krutonger der krutongene blir til slutt stekt i solsikkeolje for absolutt beste smak.
Varenummer: 120823 | EPD-nummer: 2785541 | GTIN: 03185201297620
Varenummer: 120823
EPD-nummer: 2785541
GTIN: 03185201297620
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TIPIAK
VAREMERKE: TIPIAK
14 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, solsikkeolje, soltørkede tomater, tørket tomatpulver, gjær, salt, tørket basilikum.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 889 kJ/ 447 kcal |
Fett | 13,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 7,40 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 4,40 g |
Karbohydrat | 66,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,60 g |
Kostfiber | 4,00 g |
Protein | 10,60 g |
Salt | 2,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | |
Varenummer | 120823 |
EPD-nummer | 2785541 |
GTIN | 03185201297620 |
GTIN2 | 03185200003703 |
GTIN3 | 03185208003378 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 28.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |