Tipiak Krutonger/hvitløk kub12 mm 500g
Varenummer: 125087 | EPD-nummer: 6043012 | GTIN: 03165440005941
Varenummer: 125087
EPD-nummer: 6043012
GTIN: 03165440005941
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TIPIAK
VAREMERKE: Tipiak
8 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL (HVETEgluten), solsikkeolje, skummet MELKPULVER (MELK), naturlig hvitløksmak (1,9%), salt, gjær
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Kamut, Rug, Spelt, Bygg)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 838 kJ/ 436 kcal |
| Fett | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,20 g |
| Karbohydrat | 68,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,40 g |
| Kostfiber | 4,20 g |
| Protein | 12,00 mg |
| Salt | 2,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | |
| Opphavsland | Frankrike |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 125087 |
| EPD-nummer | 6043012 |
| GTIN | 03165440005941 |
| GTIN2 | 03600900001007 |
| GTIN3 | 07036340067055 |
| Opprettet dato | 09.07.2025 |
| Oppdatert dato | 24.11.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Kjeks |
| Brick kode | Tørket brød (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 18 grader (C) |
| Temperatur, max. | 20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















