PINGVIN HEKSEHYLSTANG 27G
27 GRM
Klassisk fylt lakris møter ikonisk Heksehyl: lakris og salmiakk i perfekt harmoni og av høy kvalitet.
Varenummer: 3063 | EPD-nummer: 764233 | GTIN: 00000057402017
Varenummer: 3063
EPD-nummer: 764233
GTIN: 00000057402017
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TOMS
VAREMERKE: TOMS
2 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, glukose-fruktosesirup, engelsk sirup, hvetemel, modifisert mais-og potetstivelse, rålakrids 4%, ammoniumklorid 4%, helt herdnet vegetabilsk fett (palmekjerne, kokos), fortykningsmiddel (arabisk gummi), emulgator (mono-og diglycerider av fettsyrer), fuktighetsbevarende middel (glyserol), salt, aroma. Fylling 60%
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 525 kJ/ 365 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,10 g |
Karbohydrat | 78,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 60,00 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 0,38 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | |
Varenummer | 3063 |
EPD-nummer | 764233 |
GTIN | 00000057402017 |
GTIN2 | 7036340021071 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 03.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |