Vegan

Fond red & hot

1L

En intensiv fond med tydelig "hete" fra rød chilli, krydret hvitløkskarakter samt et balansert innslag av ingefær. Vegansk

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 122785
EPD-nummer: 4941019
GTIN: 07322550047544

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: TOUCH OF TASTE

VAREMERKE: TOUCH OF TASTE

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

11 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, SELLERIKONSENTRAT, salt, sukker, ingefær, tomatpulver, modifisert potetstivelse, aroma, glykosesirup, curry, limekonsentrat, vineddik, chili, hvitløksektrakt, løkekstrakt, krydder, oregano, hvitløk, glukose, paprikaekstrakt, sitrusfiber, konserveringsmiddel; kaliumsorbat. Saltinnhold utspedd fond 0,5%

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 10 kJ/ 2 kcal
Fett 0,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 0,50 g
Salt 0,45 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Belgia
Varegruppe Krydder eller ekstrakter
Varenummer 122785
EPD-nummer 4941019
GTIN 07322550047544
GTIN2 7322552047542
GTIN3
Opprettet dato 30.01.2018
Oppdatert dato 30.01.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 30 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt