Fond red & hot
1L
En intensiv fond med tydelig "hete" fra rød chilli, krydret hvitløkskarakter samt et balansert innslag av ingefær. Vegansk
Varenummer: 122785 | EPD-nummer: 4941019 | GTIN: 07322550047544
Varenummer: 122785
EPD-nummer: 4941019
GTIN: 07322550047544
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TOUCH OF TASTE
VAREMERKE: TOUCH OF TASTE
11 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, SELLERIKONSENTRAT, salt, sukker, ingefær, tomatpulver, modifisert potetstivelse, aroma, glykosesirup, curry, limekonsentrat, vineddik, chili, hvitløksektrakt, løkekstrakt, krydder, oregano, hvitløk, glukose, paprikaekstrakt, sitrusfiber, konserveringsmiddel; kaliumsorbat. Saltinnhold utspedd fond 0,5%
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 10 kJ/ 2 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,45 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Krydder eller ekstrakter |
Varenummer | 122785 |
EPD-nummer | 4941019 |
GTIN | 07322550047544 |
GTIN2 | 7322552047542 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 30.01.2018 |
Oppdatert dato | 30.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |