KYLLINGFOND 1LITER
1 LTR
Fond av bl.a.: Kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper. Gir 30 liter ferdig fond med 0,5% salt.
Varenummer: 2239 | EPD-nummer: 964676 | GTIN: 07322550046950
Varenummer: 2239
EPD-nummer: 964676
GTIN: 07322550046950
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TOUCH OF TASTE
VAREMERKE: TOUCH OF TASTE
11 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, salt, aroma (inneholder selleri), kyllingsekstrakt, sukker, modifisert potetstivelse, kyllingfett, kyllingkjøtt, syre (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), estragonekstrakt. Saltinnhold i utblandet fond er 0,5%.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 10 kJ/ 3 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | |
Varenummer | 2239 |
EPD-nummer | 964676 |
GTIN | 07322550046950 |
GTIN2 | 07322551046959 |
GTIN3 | 07036340009031 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |