Touch of Taste Sopp Fond 6x1L
Varenummer: | EPD-nummer: 5919055 | GTIN: 07322550047582
Varenummer:
EPD-nummer: 5919055
GTIN: 07322550047582
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: TOUCH OF TASTE
VAREMERKE: TOUCH OF TASTE
11 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, salt, soppsaftkonsentrat 9%, sukker, modifisert potetstivelse, aroma, syre: melkesyre, karamelisert sukker, karamelisert glukosesirup, konserveringsmiddel: kaliumsorbat. Salt i fortynnet fond. 0.33% * - 0.55% ** - 0.82% ***.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 240 kJ/ 57 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 12,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,30 g |
Protein | 2,20 g |
Salt | 16,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 5919055 |
GTIN | 07322550047582 |
GTIN2 | 7322551047581 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.06.2023 |
Oppdatert dato | 19.06.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |